Desert cu prune si fulgi de orez

Printeaza

Desert cu prune si fulgi de orez

Desert cu prune si fulgi de orez din: biscuiti, prune, lamai, miere, alune, fulgi de orez, esenta de rom.

 

Ingrediente:

  • 10-12 biscuiţi
  • 172 kg prune
  • 2 lămâi
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură alune tocate
  • 4 linguri fulgi de orez
  • 2 linguri esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Stropeşti fulgii de orez cu zeama de lămâie şi cu esenţa de rom şi-i laşi să se  înmoaie. în acest timp, speli prunele, le cureţi de sâmburi şi le tai felii. Le amesteci cu mierea, alunele tocate, coaja rasă de lămâie şi fulgii înmuiaţi.

Mai laşi compoziţia 30 de minute, apoi aşezi pe o farfurie biscuiţii şi pui pe fiecare câte o lingură din compoziţia de prune şi fulgi de orez.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    NU-mi place desertul ala deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.