Cruson cu fructe de padure

Printeaza

Puneţi într-un castron mai mare 500g amestec de fructe: zmeură, afine, mure şi fragi sau numai unul din aceste fructe. Presăraţi fructele cu 200g zahăr praf, turnaţi peste ele 100ml lichior amaretto, amestecaţi şi lăsaţi vasul acoperit la tempera­tura camerei.

După 2 ore, adăugaţi 2 litri de vin natural, aromat, foarte rece. Amestecaţi ingredi­entele şi repartizaţi amestecul în pahare ţinute la frigider în care aţi pus câte două, trei cuburi de gheaţă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.