Crochete thailandeze condimentate

Printeaza

Crochete thailandeze condimentate din: seminte de floarea-soarelui, seminte de in, nuca de cocos, curry, apa, sirop de agave, usturoi, sare.

Ingrediente:Crochete thailandeze condimentate

  • două ceşti de seminţe de floarea-soarelui
  • o jumătate de ceaşcă de seminţele de in măcinate
  • o jumătate de ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • o linguriţă de praf pentru curry sau amestec thailandez pentru asezonat
  • două linguri de apă
  • două linguri de sirop de agave
  • un căţel de usturoi, mărunţit
  • o jumătate de linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Puneţi seminţele de floarea-soarelui la înmuiat în apă, timp de patru ore.

Intr-un mixer, amestecaţi toate ingredientele până se combină bine, dar rămân grunjoase.

Intindeţi aluatul de crochete pe tăvile deshidratorului, cu folii nelipicioase, şi tăiaţi-l în forme pătrate.

Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Reduceţi temperatura la 46 grade C şi mai deshidrataţi încă douăsprezece ore, sau până devin crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.