Crochete din carne de pasare

Printeaza

Crochete din carne de pasare din: piept de pasare, zarzavat fiert, albus de ou, sare si verdeata.

retete

Ingredinte:

  • 100-150 gr. piept de pasare
  • o lingura zarzavat fiert tocat marunt
  • 1 albus
  • sare
  • verdeata

 

 

Mod de preparare

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata.

Se formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, intr-o tava fara grasime, 15-20 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.