Creveti cu mazare in sos de iaurt

Printeaza

Creveti cu mazare in sos de iaurt din: creveti decorticati, mazare, ceapa, ulei de masline, faina, iaurt, marar, lamai, sare si piper.

Ingrediente:Creveti_cu_mazare_in_sos_de_iaurt

  • 300 g creveti decorticati prefierti
  • 200 g mazare decongelata
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita faina
  • 300 g iaurt
  • 1 legatura marar
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si tocati cat mai mărunt ceapa, apoi căliţi-o înăbuşit în ulei şi 2-3 linguri de apă. După 1 minut puneţi mazărea decongelată şi căliţi-o îm­preună cu ceapa 4-5 minu­te, la foc potrivit. Adăugaţi făina, amestecaţi-o bine cu mazărea, după care puneţi iaurtul.

Omogenizaţi bine şi lăsaţi la foc mic, ames­tecând din când în când, până ce sosul începe să se îngroaşe. Puneţi creveţii în tigaie şi mai lăsaţi să fiarbă la foc mic 3-4 minute. La final puneţi mărarul tocat şi serviţi preparatul cald.

Creveti cu mazare in sos de iaurt

Creveti_cu_mazare_in_sos_de_iaurt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu creveti decorticati

2 comentarii

  1. Ce bine arata crvetii astia cu mazare!

  2. Arata foarte bine crevetii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.