Crema cu piure de castane si frişcă

Printeaza

Crema cu piure de castane si frişcă Crema cu piure de castane si frisca

Ingrediente:

  • 1 kg castane comestibile
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 100 g nuci
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 esenţă de rom
  • 100 g zahăr

 

Mod de preparare:

Pui castanele la fiert pentru o oră şi când sunt gata, le strecori, le cureţi de coajă şi le storci puţin. Le pasezi, apoi adaugi zahărul esenţa de rom, puţină apă şi amesteci bine. Separat, pui nucile într-o tavă si le dai la cuptor pentru 15 minute. împărţi apoi piureul în două şi într-o parte pui nuci prăjite, iar în cealaltă scorţişoara şi le omogenizezi pe amândouă.

Baţi bine frişca şi aşezi într-un bol un strat de piure de castane cu nuci, apoi frişcă, un strat de piure cu scorţişoară şi continui până termini cu un strat de piure.

O dai la frigider pentru 30 de minute. După ce s-a răcit, o ornezi cu frişcă şi nucă prăjită dată prin zahăr pudră.

Crema cu piure de castane si frişcă

Crema cu piure de castane si frisca

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • piure de castane cu frisca
  • crema cu piure de castane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.