Costite vegetariene

Printeaza

Costite vegetariene din: nuci, ardei, amidon, ananas, sos, morcov, ulei.

Ingrediente: Costite vegetariene

  • 75 g nuci
  • o jumătate de ardei roşu şi o jumătate de ardei gal­ben
  • două linguriţe de amidon
  • 150 g felii de ananas
  • 120 ml sos dulce- acrişor
  • un morcov
  • ulei

 

Mod de preparare:

Nucile se pun la fiert într-o oală în care s-au adăugat 1.500 ml apă şi 4 linguriţe de sare. După cinci minute, se strecoară şi se pun din nou la fiert. Se strecoară pentru ultima dată şi se aşază într-un vas.

Ardeii graşi se taie cu­buleţe. într-o tigaie se încinge uleiul şi se prăjesc nucile. Se pun apoi ardeii şi feli­ile de ananas. Se adaugă sosul dulce-acrişor, apoi amidonul dizolvat în trei lin­guri de apă. Se serveşte foarte fierbinte şi se decorează cu feliuţe de morcov.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.