Cordon bleu cu ardei si caşcaval afumat

Printeaza

Cordon bleu cu ardei si caşcaval afumat din: piept de pui, cascaval afumat, sunca de pui, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, ardei.

Ingrediente:Cordon_bleu_cu_ardei_si_cascaval_afumat

  • 2 bucati de file de piept de pui (circa 600 g)
  • 200 g cascaval afumat
  • 100 g sunca de pui sau sunca presata de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper negru macinat
  • 200 ml ulei
  • 1 ardei rosu

 

Mod de preparare:

Tai piepţii de pui în felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Le înveleşti în folie şi le baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Presari feliile cu sare şi piper după gust. Tai şunca şi caşcavalul în felii subţiri, iar ardeiul, în prealabil curăţat, în fâşii.

Pe fiecare felie de pui, aşezi câte o felie de şuncă, una de caşcaval şi o fâşie de ardei. Pliezi fiecare felie de pui şi le fixezi cu scobitori. Treci rulourile prin făină, apoi prin ouăle bătute cu un praf de sare şi 2 linguri de făină, iar la final prin pesmet. Prăjeşti pachetele în baie de ulei încins, pe ambele părţi.

Scoţi şniţelele pe şervete absorbante, îndepărtezi scobitorile şi serveşti preparatul alături de o garnitură de sezon.

Cordon bleu cu ardei si caşcaval afumat

Cordon_bleu_cu_ardei_si_cascaval_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.