Corabioare de ardei

Printeaza

O reteta delicioasa de corabioare de ardei cu: cabanos, cartofi, cascaval, ceapa, ulei.

Ingrediente:Corabioare de ardei

  • 6 ardei graşi de diferite culori
  • 2-3cabanoşi
  • 3 cartofi
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Taie ardeii în jumătăţi, pe lungime, şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă cartofii cubuleţe.

După câteva minute, pune şi cârnaţii tăiaţi rondele. Cu amestecul astfel obţinut, umple ardeii graşi.

Aşază-i într-un vas stropit cu ulei. Rade deasupra caşcaval din belşug şi lasă la cuptor cel mult 15 minute.

Corabioare de ardei

Corabioare de ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.