Cocktail New Orleans Fizz

Printeaza

O reteta gustoasa: Cocktail New Orleans Fizz din: gin, zeama de lamaie, albus, zahar pudra, lichior de portocale, sifon si cirese.

Poate iti place si:

Ingrediente:Cocktail New Orleans Fizz

  • 5 cl gin
  • 3 cl zeama de lamaie
  • 1 albus
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 1 cl lichior de portocale
  • sifon
  • cirese de cocktail

 

 

 

 

Mod de preparare:

Mixăm bine ginul cu sucul de mere, cu Curaşao şi cu gheaţă, în shaker.

Turnăm băutura într-un pahar, peste cuburi mari de gheaţă, completăm cu Ginger Ale, apoi amestecăm bine.

Cocktail New Orleans Fizz

Cocktail New Orleans Fizz


Poate te intereseaza si:

Mojito cu zmeura si menta

Cocktail Mojito cu mentă şi zmeură

O reteta de Cocktail Mojito cu mentă şi zmeură din: frunze de menta, suc de lamaie, zahar fin, rom alb, apa minerala si zmeura. Ingrediente: câteva frunze de mentă 15 ml suc de lămâie 1 linguriţă de zahăr fin 60ml de rom alb (sau cachaça) 90ml de apă minerală câteva bucăţi de zmeură   Mod […]

rp_Punch_tropical_cu_ananas_si_ghimbir.pg_.jpg

Punch tropical cu ananas si ghimbir

O reteta de punch tropical cu ananas si ghimbir din: ananas, mango, fructe stea, suc de guave si bere de ghimbir. Ingrediente: ½ ananas proaspăt, tăiat cuburi 2 mango, curăţate şi tăiate cuburi 2 fructe stea, feliate 150ml suc de guave (sau orice alt suc de fructe tropicale) 50ml bere de ghimbir   Mod de […]

Cocktail_de_Campari_cu_portocale_rosii

Cocktail de Campari cu portocale roşii

O reteta simpla de Cocktail de Campari cu portocale rosii din: gheata, campari, suc de portocala rosie, apa minerala si portocala. Ingrediente: gheaţă 180ml de Campari 750ml suc de portocală roşie sau obişnuită 750ml de apă minerală 1 portocală feliată, pentru decor   Mod de preparare: Umpleţi 6 pahare înalte, fără picior, cu gheaţă. Turnaţi […]

Cocktail_Daiquiri_cu_fructe_de_padure

Cocktail Daiquiri cu fructe de pădure

O reteta simpla de Cocktail Daiquiri cu fructe de padure din: capsuni, gheata, lamaie verde, suc de lamaie si rom alb. Ingrediente: 175g de căpşuni coapte sau 200g de zmeură (sau folosiţi un amestec de câte 100g din fiecare) aprox. 6 cuburi de gheaţă sucul de la o jumătate de lămâie verde 1 lingură suc […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Interesant cocktailul asta, o sa-l incerc si eu, dar cand am toate ingredientele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.