Ciuperci cu cascaval si ceapa la cuptor

Printeaza

Ciuperci cu cascaval si ceapa la cuptor din: ciuperci, ceapa, usturoi,c ascaval, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_cascaval_si_ceapa_la_cuptor

  • 300 g ciuperci intregi
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • o lingura ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie peştişori. Ciupercile se curăţă şi ele şi se spală. In ulei încins, se rumeneşte ceapa şi, când aceasta s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mic, împreună cu apa pe care şi-o lasă.

Apoi, se toarnă un mujdei făcut din usturoi, sare şi ulei şi se presară caşcavalul.Se dă cratiţa la cuptorul încins, pentru 15 minute. Ciupercile se servesc calde, presărate cu pătrunjel.

Ciuperci cu cascaval si ceapa la cuptor

Ciuperci_cu_cascaval_si_ceapa_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc sa fac si eu ciupercile astea cu cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.