Ciorba de potroace acra

Printeaza

Ciorba de potroace acra din: oase de porc, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, orez, leustean, oua, telina, pastarnac, zeama de varza, sare, piper, tacamuri de pasare.

 

Ingrediente:Ciorba de potroace acra

  • 1 kg oase de porc
  • morcovi
  • ceapă
  • rădăcină de pătrunjel
  • orez
  • leuştean
  • 2 ouă
  • ţelină,
  • păstârnac
  • 1 l zeamă de varză
  • sare
  • piper
  • 1 kg tacâmuri de pasăre

 

Mod de preparare:

Se pun oasele de porc la fiert cam o oră în apă cu sare, apoi se adaugă tacâmurile de pasăre.

Când sunt aproape gata se pun zarzavatul tocat şi orezul.

După ce a fiert orezul se pun zeama de varză, gălbenuşurile drese, sare, piper, se stinge focul şi se pune leuşteanul tocat fin.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ciorba de potroace cu zeama de varza

Ciorba de potroace cu zeama de varza

Ciorba de potroace cu zeama de varza din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, orez, sare, piper, zeama de varza, leustean, oua. Ingrediente: 1 kg bucăţi carne de pasăre (aripi, spate, pipote, inimi) 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină mică 2 linguri orez sare piper 2 l zeamă de varză leuştean 2 gălbenuşuri cca […]

Ciorba de potroace cu leustean verde

Ciorba de potroace cu leustean verde

Ciorba de potroace cu leustean verde din: maruntaie de pasare, zarzavat, ceapa, orez, zeama de varza, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 500 g măruntaie de pasăre zarzavat (rădăcini de morcov, păstârnac, pătrunjel, ţelină) o ceapă 2 linguri orez 500 ml zeamă de varză verdeaţă (mărar, leuştean) piper sare   Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre (cap, […]

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Ciorba de potroace de pasare

Ciorba de potroace cu zeama de varza

Ciorba de potroace cu zeama de varza din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, orez, sare, piper, zeama de varza, leustean, oua. Ingrediente: 1 kg bucăţi carne de pasăre (aripi, spate, pipote, inimi) 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină mică 2 linguri orez sare piper 2 l zeamă de varză leuştean 2 gălbenuşuri cca […]

Ciorba de potroace cu zeama de varza si leustean

Ciorba de potroace cu leustean verde

Ciorba de potroace cu leustean verde din: maruntaie de pasare, zarzavat, ceapa, orez, zeama de varza, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 500 g măruntaie de pasăre zarzavat (rădăcini de morcov, păstârnac, pătrunjel, ţelină) o ceapă 2 linguri orez 500 ml zeamă de varză verdeaţă (mărar, leuştean) piper sare   Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre (cap, […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • CIORBA DE POTROACE DE PORC
  • ciorba de potroace
  • ciorba de potroace porc
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-potroace-acra html

3 comentarii

  1. Buna sunt o nepoata si matusa mea care se casatoreste mi-a zis sa intreb cate portii vin la aceasta ciorba

  2. Foarte tara ciorba de potroace

  3. Eu asa fac ciorba de potroace:

    Ingrediente

    1 kg carne de curcan
    gasca
    rata sau pui (gaturi
    capatani
    aripi
    spate
    etc.)
    200 g varza dulce
    2 cepe
    2-3 cartofi
    1 morcov
    1 pastarnac
    1/2 dovlecel
    1 ardei gras rosu
    3-4 rosii
    cateva fire de patrunjel
    1 legatura leustean
    50 k ketchup rosii si ardei rosii
    30 ml ulei
    1,5 litri bors (sau 1 plic concentrat bors magic)
    2 cuburi/lingurite concentrat pui/ciuperci
    2 lingurite zahar
    sare
    piper
    1 galbenus de ou si smantana pentru dres
    otet sau zeama de varza pentru acrit (dupa preferinta)

    Mod de preparare:

    Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.

    Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.

    Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ardeiul rosu si ceapa, continuati cu varza si dovlecelul iar la urma cartofii si rosiile. Dupa cateva minute puneti concentratul, putin patrunjel si leustean tocat, zahar, ketchup si 1 litru de apa.

    Lasati sa fiarba la foc mic cu capac 30 minute. Turnati peste ciorba carnea cu zeama in care a fiert.

    Puneti intr-o alta cratita borsul la clocotit si adaugati-l peste ciorba. Lasati sa mai fiarba inca 30 minute la foc mic, dregeti gustul de sare, piper. In supiera amestecati galbenusul cu 2-3 linguri de smantana, adaugati ciorba fierbinte, amestecand usor ca sa nu se taie galbenusul, garnisiti cu frunze de leustean. Cine doreste mai poate acri cu otet sau poate completa ciorba cu 1 litru de zeama de varza acra clocotita.

    Pofta buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.