Ciorba de pasare cu legume si verdeata

Printeaza

Ciorba de pasare cu legume si verdeata din: pasare, morcovi, apa, telina, pastarnac, rosii, ardei gras, ceapa, pasta de tomate, bors, orez, ulei, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_pasare_cu_legume_si_verdeata

  • o pasare de un kilogram
  • 200 g morcovi
  • 2500 ml apa
  • 150 g telina
  • 150 g pastarnac
  • 500 g rosii
  • 100 g ardei gras
  • 250 g ceapa
  • 50 g pasta de tomate
  • bors
  • o mana de orez (facultativ)
  • ulei
  • tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei încins se înăbuşă legumele date pe râzătoare (morcovi, ţelină, păstârnac) sau tocate (ardeiul gras). Ceapa se pune la fiert în oala cu apă clocotită, împreună cu puiul porţionat şi legumele călite.

Se ia spuma, iar când carnea este fiartă, se scoate şi se dezosează. In oală se pun orezul fiert separat, carnea de pui, roşiile tocate foarte mărunt (se poate folosi suc de roşii), pasta de tomate, sare şi piper. Se toarnă borşul fiert separat şi se mai lasă să fiarbă.

Se serveşte cu tarhon din belşug, proaspăt tăiat.

Ciorba de pasare cu legume si verdeata

Ciorba_de_pasare_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.