Ciorba de potroace cu carne de pasare

Printeaza

Ciorba de potroace cu carne de pasare din: carne de pasare, zarzavat, leustean, zeama de varza.

Ingrediente:Ciorba de potroace cu carne de pasare

  • 1, 2 kg carne de pasăre (capul, aripile, spinarea, pipota)
  • zarzavat
  • 1 legătură de leuştean
  • 2-3 l apă
  • zeamă de varză

 

Mod de preparare:

Puneţi carnea la fiert cu foarte puţină sare, luaţi cu atenţie spuma, după care adăugaţi zarzavatul tăiat în cuburi mid. Lăsaţi vasul pe foc domol până când carnea este bine pătrunsă.

Adăugaţi orezul şi, după 15 minute de fierbere, acriţi preparatul cu zeamă de varză. Zeama de varză trebuie fiartă separat şi leuşteanul se adaugă tocat mărunt, în ultimele secunde de fierbere.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.