Ciorba de fasole pastai galbena

Printeaza

Ciorba de fasole pastai galbena

Ingrediente:Ciorba de fasole pastai galbena

  • 1 kg fasole păstăi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 ardei graşi
  • 1 kg roşii de gătit
  • ulei
  • 2 linguri de făină
  • 1 gălbenuş
  • o jumătate de legătură de mărar, la fel de pătrunjel
  • 100 g smântână

 

Ingrediente:

Cureţi, speli şi tai în bucăţele mai mici păstăile de fasole şi le pui la fiert cu ceapa tocată şi călită în ulei.

După ce a fiert pe jumătate, pui ardeii graşi, roşiile şi uleiul, în timp ce fierb, separat, într-un castron amesteci gălbenuşul, smântână, făina şi torni compoziţia care a rezultat în oala cu ciorbă fierbinte. Dacă vrei, la masă presari verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.