Ciorbă de curcan

Printeaza

Ciorbă de curcan din: aripi de curcan, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, rosii, ceapa, pasta de tomate, ardei gras, leustean, patrunjel, bors si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_curcan

  • 3 aripi de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de leustean
  • patrunjel
  • 1 l bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală carnea şi pune-o la fiert într-o oală cu apă rece şi un praf de sare. Adună spuma pe măsură ce se ridică la suprafaţă.

Când carnea este aproape fiartă, adaugă legumele tăiate în cuburi mari şi lasă totul să fiarbă la foc mic. Spre final, pune pasta de tomate şi roşiile decojite şi pasate cu furculiţa.

Acreşte ciorba cu borş şi potriveşte-o de sare. Opreşte focul şi scufundă legătura de leuştean.

Acoperă, lasă verdeaţa câteva minute, apoi îndepărteaz-o. Serveşte ciorba fierbinte, cu puţin pătrunjel.

Ciorbă de curcan

Ciorba_de_curcan

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. Sa-mi opresti si mie o farfurie

  2. Valentina Negrescu

    Ciorba de curcan e una din preferatele mele

  3. De mult n-am mai facut ciorba de curcan, weekendul asta o sa incerc varianta asta

  4. Imi place, imi place mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.