Ciorba de curcan cu varza murata

Printeaza

Ciorba de curcan cu varza murata din: carne de curcan, morcovi, pastarnac, telina, patrunjel, ceapa, ardei, praz, varza murata, bulion si zeama de varza.

Ingrediente:Ciorba de curcan cu varza murata

  • carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 teline mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1/2 fir praz
  • 1/2 varza murata
  • 200 ml bulion
  • 1 cana zeama de varza

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan se spala, se pune la fiert si dupa ce a dat in clocot se spala din nou si se schimba apa. Se fierbe din nou pana cand furculita intra in carne.

Se adauga legumele tocate si dupa 10 minute se pune in ciorba varza nurata tocata si se completeaza cu o cana de zeama de varza.

Se lasa la fiert aproximativ 25 minute dupa care se adauga bulionul si sare dupa gust. Ciorba de curcan cu varza murata se serveste calda peste care puteti presara patrunjel tocat marunt sau leustean.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.