Ciorba de crap cu pastarnac

Printeaza

O reteta de ciorba de crap cu pastarnac din: crap, morcovi, pastarnac, frunze de telina, patrunjel, marar, leustean, orez, bors, ceapa si sare.

Ingrediente:Ciorba de crap cu pastarnac

  • 1   kg crap
  • 50 g morcovi
  • păstârnac
  • 2 frunze ţelină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • pătrunjel
  • mărar şi leuştean
  • 1 lingură orez
  • 1 1 borş
  • 2 cepe
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă care clocoteşte pc foc se pun ceapa tăiată fin şi zarzavatul tăiat julien. Se adaugă puţină sare şi se lasă să fiarbă un sfert de oră. Se adaugă orezul şi se lasă să fiarbă în continuare. Separat, se pune borşul într-o oală pe foc, împreună cu ceapă tăiată fin şi leuştcan, mărar şi pătrunjel foarte fin tocate (cam o lingură).

Când orezul este bine fiert, se adaugă peştele spălat şi curăţat de oase şi solzi, lăsându-se să dea în câteva clocote. Se adaugă borşul, turnând puţin câte puţin. Când este gata, se mai sărează dacă este necesar şi se presară deasupra verdeaţă tocată fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.