Ciorba cu bacon si tarhon

Printeaza

Ciorba cu bacon si tarhon din: bacon afumat, ceapa, cartofi, oua, bors, tarhon in otet, sare, leustean, ulei,

Ciorba_cu_bacon_si_tarhon

Ingrediente:

  • 200 g bacon afumat
  • 1 ceapă
  • 4 cartofi
  • 2 ouă
  • 300 ml borş
  • puţin tarhon în oţet
  • sare
  • leustean
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Ceapa tocata si baconul cubuleţe se călesc în ulei. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi $i se mai lasă la călit un minut.

Se toarnă apă în funcţie de cât de groasă se doreşte a fi ciorba si se lasă la fiert. Se pun ouăle la fiert într-un vas. Se fierbe $i borşul separat.

Din oală se scoate baconul fiert, iar restul compoziţiei se mixează. Se adaugă borşul si se lasă să dea un clocot.

Se adaugă tarhonul si ouăle tăiate cuburi mici, baconul si se potriveşte de sare. Se aduce la masa cu leustean.

Ciorba cu bacon si tarhon

Ciorba_cu_bacon_si_tarhon

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am pus niciodata bacon in ciorba …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.