Ciorba cu bacon si tarhon
PrinteazaCiorba cu bacon si tarhon din: bacon afumat, ceapa, cartofi, oua, bors, tarhon in otet, sare, leustean, ulei,
Ingrediente:
- 200 g bacon afumat
- 1 ceapă
- 4 cartofi
- 2 ouă
- 300 ml borş
- puţin tarhon în oţet
- sare
- leustean
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Ceapa tocata si baconul cubuleţe se călesc în ulei. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi $i se mai lasă la călit un minut.
Se toarnă apă în funcţie de cât de groasă se doreşte a fi ciorba si se lasă la fiert. Se pun ouăle la fiert într-un vas. Se fierbe $i borşul separat.
Din oală se scoate baconul fiert, iar restul compoziţiei se mixează. Se adaugă borşul si se lasă să dea un clocot.
Se adaugă tarhonul si ouăle tăiate cuburi mici, baconul si se potriveşte de sare. Se aduce la masa cu leustean.
Ciorba cu bacon si tarhon
Pofta buna!
N-am pus niciodata bacon in ciorba …