Chiftelute de legume cu oregano si cimbru

Printeaza

Chiftelute de legume cu oregano si cimbru din: cartofi, ceapa, usturoi, ciuperci, faina, oregano, cimbru, sare, piper, marar, patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute_de_legume_cu_oregano_si_cimbru

  • 3 cartofi mari
  • 4-5 cepe mici
  • 1 capatana de usturoi
  • 300-400 g ciuperci proaspete
  • 1-2 linguri faina
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Cartofii se dau pe răzătoarea mare, ceapa se toacă mărunt, usturoiul se pisează, ciupercile, mărarul, pătrunjelul se toacă mărunt;  Se amestecă toate ingredientele cu piper, oregano, cimbru şi se pun 1-2 linguri de făină, cât sâ se lege compoziţia;

Se formează chiftelufe care se dau prin făină, dacă se lipesc de mâini, umeziţi mâinile cu apă şi apoi formaţi chiftelele; Se prăjesc în uleiul incins, care trebuie să le acopere.

Chiftelute de legume cu oregano si cimbru

Chiftelute_de_legume_cu_oregano_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.