Reteta zilei: Chiftelute de legume cu marar

Printeaza

Chiftelute de legume cu marar din: cartofi, branza feta, ceapa verde, marar, suc de lamaie, ou, faina, sare, piper, ulei de masline.

Chiftelute de legume cu marar

Ingrediente: 

  • 500gr cartofi
  • 115 gr branza feta
  • 4 fire ceapa verde
  • 3 linguri marar, tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 ou, batut
  • faina
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja cu apa sarata. Scurgeti, curatati de coaja, si pasati intr-un bol.

Incorporati branza feta, ceapa, marar, suc de lamaie, si ou batut. Asezonati si amestecati bine.

Acoperiti bolul si dati la rece. Formati chiftelute si dati prin faina.

Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti chiftelutele pe ambele parti. Scurgeti pe prosoape de hartie si serviti calde.

Chiftelute de legume cu marar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune chiftelutele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.