Chiftelute de cartofi cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute de cartofi cu ciuperci din: ciuperci, cartofi, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, faina, malai, sare, piper si boia.

Ingrediente:Chiftelute de cartofi cu ciuperci

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 6 cartofi mari
  • 4 cepe
  • 8 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • 3 felii de pâine fărâmiţată
  • 3 linguri cu făină
  • 2 linguri cu mălai
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare:

Pune la fiert cartofii curatati si taiati in felii/bucati mari. Intre timp, toaca marunt ceapa, curatata ciupercile si taie-le in bucati mici-mici. Intr-un castron, paseaza cartofii, adauga painea, faramitata, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, ceapa, ciupercile.

Potriveste de sare, piper, boia. Adauga o lingura de faina si in amestec, omogenizeaza si modeleaza chiftelutele. Daca este necesar, adauga putina faina sau paine in compozitie. Da chiftelutele prin afaina amestecata cu malai si prajeste-le in baie de ulei.

Chiftelute de cartofi cu ciuperci

Chiftelute de cartofi cu ciuperci

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • chiftelute de cartofi cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.