Chec sarat cu sunca si cascaval

Printeaza

Chec sarat cu sunca si cascaval din: faina, sunca afumata, cascaval sautelemea, masline, oua, unt, ulei, praf de copt, piper.

Ingrediente:Chec sarat cu sunca si cascaval

  • 250 g făină
  • 250 g şuncă afumată
  • 150 g caşcaval ras sau telemea
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 4 ouă
  • 20 g unt
  • 100 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • piper

 

Mod de preparare:

Făina se pune într-un vas, se adaugă praful de copt, ouăle şi uleiul.

Se amestecă pentru a obţine un aluat fără cocoloaşe şi apoi se adaugă şunca tăiată cuburi mici.

Se pun apoi măslinele, caşcavalul sau telemeaua şi piper.

Se unge cu unt forma de copt, se toarnă aluatul şi se lasă 45 de minute la cuptor.

 

Chec sarat cu sunca si cascaval

Chec sarat cu sunca si cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.