Cartofi la tigaie cu ciuperci – asezonati cu ruccola si ricotta

Printeaza

Cartofi la tigaie cu ciuperci asezonati cu ruccola si ricotta din: cartofi, ulei de masline, iutari, rosii cherry, ceapa, rozmarin, usturoi, sare, piper, ruccola si ricotta.

Ingediente:

  • 1 kg cartofi rosii mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300 g iutari (sau Champignons)
  • 200 g rosii cherry
  • 2 cepe
  • 1 fir rozmarin
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ruccola
  • 100 g ricotta (sau urda dulce)

 

Mod de preparare:

Se spala bine cartofii, se decojesc eventual, se taie in 4 pe lung si se prajesc in 2 linguri de ulei de masline circa 10 minute, amestecand. Se pregatesc ciupercile si rosiile; eventual se taie ciupercile bucati si rosiile jumatati. Se toaca ceapa.

Se adauga in tigaie restul de ulei si se calesc ciupercile si ceapa; se prajesc 5 minute. Se spala rozmarinul si se sterge. Se curata usturoiul si se toaca. Ambele se amesteca impreuna cu cartofii si rosiile cherry si se prajesc 3 minute. Se sareaza si se pipereaza.

Se scoate crenguta de rozmarin. Se spala ruccola, se sterge si se rup frunzele. Se zdrobeste bucata de ricotta si se adauga in tigaie cu putin inainte de servire, impreuna cu frunzele de ruccola.

Cartofi la tigaie cu ciuperci asezonati cu ruccola si ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.