Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles
PrinteazaCartofi cu jambon si varza de Bruxelles din: varza de bruxelles, cartofi, ulei, ceapa, jambon, mustar de dijon, sare, piper.
- 300 g varza de Bruxelles
- 300 g cartofi mici
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa mica
- 100 g jambon
- 2 lingurite mustar de Dijon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decojeşti cartofii şi îi speli. Fierbi în abur cartofii, până se înmoaie. Fierbi apoi verzişoarele de Bruxelles în abur, timp de 5-7 minute.
Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai jambonul în cubuleţe. într-o tigaie antiaderentă, încingi uleiul şi căleşti ceapa.
Adaugi jambonul tăiat în cubuleţe, muştarul, varza şi cartofii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Le laşi pe foc timp de 2 minute, pentru a se întrepătrunde gusturile. Serveşti preparatul imediat.
Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles
Pofta buna!