Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles

Printeaza

Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles din: varza de bruxelles, cartofi, ulei, ceapa, jambon, mustar de dijon, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_jambon_si_varza_de_Bruxelles

  • 300 g varza de Bruxelles
  • 300 g cartofi mici
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 100 g jambon
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşti cartofii şi îi speli. Fierbi în abur carto­fii, până se înmoaie. Fierbi apoi verzişoarele de Bruxelles în abur, timp de 5-7 minute.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Tai jambonul în cubuleţe. într-o tigaie antiaderentă, încingi uleiul şi căleşti ceapa.

Adaugi jam­bonul tăiat în cubuleţe, muştarul, varza şi cartofii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Le laşi pe foc timp de 2 minute, pentru a se între­pătrunde gusturile. Ser­veşti preparatul imediat.

Cartofi cu jambon si varza de Bruxelles

Cartofi_cu_jambon_si_varza_de_Bruxelles

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.