Carne de vita cu spanac

Printeaza

Carne de vita cu spanac din: spanac, carne de vita, praz, vin, lapte, ou, albus, faina, nucsoara si sare.

Ingrediente:Retete_1

  • 1,5 kg spanac
  • 600 g carne de vita fara os
  • 50 g praz
  • 100 ml vin
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 20 g faina
  • nucsoara
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai în porţii carnea, o înăbuşi într-o cratiţă cu capac, cu puţină apă, ulei, sare şi un păhărel de vin. Pe parcurs, adaugi prazul tă­iat. Spanacul, bine spălat, îl pui la fiert în apă clocotită cu sare. După fierbere, îl strecori, îl storci bine şi îl tai puţin. îl amesteci cu nucşoară rasă, sos alb şi ouăle.

Pui spanacul într-o formă unsă şi îl fierbi la bain-marie, la cuptor, timp de 30 de minute. Serveşti spanacul astfel preparat cu carnea şi sosul.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.