Caras la cuptor cu rozmarin si vin alb

Printeaza

Caras la cuptor cu rozmarin si vin alb: peste, lamaie, ulei, sare, piper, usturoi, rozmarin, vin alb.

Ingrediente: Caras la cuptor cu rozmarin si vin alb

  • 2 bucăţi caras
  • 1 lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • rozmarin tocat
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi îl cres­tezi din 1 cm în 1 cm, pe ambele părţi. Faci o ma­rinată din zeamă de lămâie, sare, piper, usturoi, rozmarin şi vin şi le pui peste peşte.

Laşi peştele în marinată 2 ore. Aşezi peştele în tavă pe burtă, apoi dai tava la cuptor pentru 15 minute. Mai stropeşti din când în când cu marinata. Serveşti peştele cu cartofi copţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Clara Vasilescu

    Eu as pune busuioc in loc de rozmarin, mi se pare ca se potriveste mai bine cu carasul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.