Caise imbatate

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de caise imbatate, lichior, zahar pudra, faina, oua si vin alb.Caise imbatate

Ingrediente:

  • 20 caise
  • lichior
  • zahăr pudră
  • 120 g făină
  • 2 ouă
  • vin alb

 

Mod de preparare:

Tai caisele în două, le presari cu zahăr şi le stropeşti cu lichior. Le laşi aşa timp de 1 oră la frigi­der, după care le scurgi de zeamă.Amesteci gălbenuşurile cu 90 g făină şi atâta vin alb cât să obţii un aluat ca o smântână. Adaugi sare şi albuşurile bătute spumă, treci caisele prin făină, apoi prin aluat şi le prăjeşti în mult ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.