Bulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot

Printeaza

Bulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot

Ingrediente:Bulgarasi de ciocolata cu visine din compot

  • 350 g ciocolată de menaj
  • 175 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml frişcă lichidă
  • 1 sticluţă esenţă de rom
  • 300 g biscuiţi simpli
  • 200 g vişine din compot

 

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata şi uleiul pe baie de aburi şi când e gata o dai deoparte şi o laşi puţin să se răcească.

Treci 200 g biscuiţi prin maşina de tocat, untul îl freci spumă şi baţi frişca până se întăreşte.

Adaugi apoi în unt ciocolata topită, încorporezi amestecul în frişcă şi la sfârşit pui biscuiţii măcinaţi şi esenţa de rom.

Biscuiţii rămaşi îi treci prin maşina de tocat, apoi îi cerni pe o farfurie. Formezi din compoziţia de ciocolată bulgăraşi în mijlocul căro­ra pui câte o vişină din compot.

Trecii bulgăraşii prin biscuiţi şi-i aşezi pe un platou. Dacă mai ai prin casă ciocolată o poţi răzui peste bulgăraşi pentru un plus de decor.

Bulgăraşi de ciocolată cu vişine din compot

Bulgarasi de ciocolata cu visine din compot

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.