Budincă de cozonac

Printeaza

Budincă de cozonac

Ingrediente:Budincă de cozonac

  • 1 farfurie de cozonac
  • 3/4 l lapte
  • 3 ouă
  • 3 linguri de zahăr ars
  • 1 praf de zahăr vaniliat

 

Mod de preparare:

Zahărul, gălbe­nuşurile şi vanilia le pui într-un cas­tron şi le freci bine cu lingura de lemn. Adaugi laptele, albuşurile bătute spumă tare şi amesteci uşor cu cozonacul sfărâmat.

Torni într-o fermă mică de cozonac sau într-o cratiţă unsă bine cu unt (margarină) şi presărată cu pesmet. Laşi să se coacă în cuptor la foc potrivit, 25- 30 de minute. O serveşti caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.