Budinca bavareza cu zmeura

Printeaza

Budinca bavareza cu zmeura din: piure de zmeură, smatnana pentru frisca, zahar, oua, lichior de fructe, gelatina, fructe, menta.

Budinca_bavareza_cu_zmeura

Ingrediente:

  • 200 g piure de zmeură
  • 400 ml smântână pentru frişcă
  • 75 g zahăr
  • 2 ouă
  • 4 linguri lichior de fructe
  • 4 foi gelatină

Pentru decor:

  • 200 g fructe
  • frunzuliţe de mentă

Mod de preparare:

Se încălzesc 4-5 linguri de smântână pentru friscă si se dizolvă gelatina înmuiată în prealabil în apă rece. Apoi, gelatina se adaugă în piureul de zmeură.

Se bate restul de smântână cu zahărul şi apoi se bat albu­şurile spumă. Se amestecă frişca cu piureul cu gelatină, gălbenuşurile, lichiorul si se adaugă spuma de albuş.

Se toarnă amestecul într-o formă si se lasă la frigider pentru 4 ore. Se decorează cu fructe proa­spete si frunzuliţe de mentă.

Budinca bavareza cu zmeura

Budinca_bavareza_cu_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.