Buchetele pane

Printeaza

O reteta delicioasa de buchetele pane din: conopida, oua, faina, apa minerala, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Buchetele pane

  • 1 conopida alba si deasa
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 1 pahar apa minerala
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida bucheţe­le, le speli sub jet de apă rece şi le laşi în apă cu o lingură de oţet circa 15 minute. Le scurgi, le clăteşti şi le fierbi cinci mi­nute în apă cu sare. Le laşi la scurs în strecurătoare.

Intre timp, baţi ouăle cu sa­re şi piper, după gust, adaugi două linguri de făină până se formează un aluat, pe care îl diluezi cu apă minerală până la consistenţa unei smântâni.

Treci bucheţelele de conopidă prin făină, prin aluatul diluat, din nou prin făină şi le rumeneşti în ulei bine încins. Le scoţi pe prosoape absorbante pentru a reduce excesul de grăsime şi le serveşti calde. La fel poţi pregăti şi broccoli.

Buchetele pane

Buchetele pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.