Bruschete cu pasta de gogonele coapte cu mustar

Printeaza

Bruschete cu pasta de gogonele coapte cu mustar din: pâine rustică, gogonele uşor pârguite, ouă,  muştar, ulei, lamaie, rosie, sare, piper negru.

Bruschete_cu_pasta_de_gogonele_coapte_cu_mustar

Ingrediente:

  • 8 felii groase de pâine rustică
  • 6-7 gogonele uşor pârguite, de mărime mijlocie
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă muştar
  • 100 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 roşie mică
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Coci gogonelele în cup­tor, la foc mediu, până se înmoaie. Le decojeşti când se mai răcoresc şi le tai în cubuleţe. Cureţi usturoiul şi zdrobeşti 2 din cei 3 căţei.

Fierbi un ou tare şi îi scoţi gălbenuşul. Mixezi gălbenuşul fiert cu cel crud, muştarul şi puţină sare. Torni câte puţin ulei şi mixezi după fiecare adăugare.

Acreşti şi sărezi maioneza după gust. Amesteci gogonelele cu usturoiul, maioneză, sare şi piper după gust. Frigi feliile de pâine pe grill, pe ambele părţi. Le freci cu usturoi şi le ungi cu pasta de gogonele.

Bruschete cu pasta de gogonele coapte cu mustar

Bruschete_cu_pasta_de_gogonele_coapte_cu_mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.