Bruschete cu branza si ciuperci

Printeaza

Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza.

Ingrediente:Bruschete cu branza si ciuperci

  • 1 bagheta, taiata felii
  • ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 300gr ciuperci
  • ¼ lingurita de sare
  • Piper negru proaspat macinat
  • ⅓ pahar vin alb sec
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingurita cimbru frunze proaspete
  • 1 cutie crema de branza

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Asezati feliile de bagheta pe o foaie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptor pentru 13-15 minute.

Incalziti 1 lingurita ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul si gatiti pana cand se inmoaie, 3-4 minute. Adaugati ciupercile, sare si piper. Gatiti aproximativ 6-8 minute.

Adaugati vinul si fierbeti 1 minut. Reduceti focul, se adauga ierburile si se fierbe timp de 2 minute. Ungeti feliile de bagheta cu crema de branza si adaugati amesc de ciuperci.

Acoperiti cu crengute de cimbru proaspat si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.