Brioşe cu grepfrut

Printeaza

Brioşe cu grepfrut din: grepfruturi, fulgi de ovaz, unt, zahar, zahar brun, oua, faina, praf de copt si scortisoara.

Ingrediente:Briose_cu_grepfrut

  • 2 grepfruturi rosii
  • o ceasca de fulgi de ovaz
  • 100 g de unt
  • o ceasca de zahar
  • o jumatate de ceasca de zahar brun
  • 2 oua batute
  • 1 si 1/3 ceasca de faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara

 

Mod de preparare:

Se taie şi cojeşte grepfrutul într-o strecurătoare, deasupra unui castron, separând sucul. Se pune restul fructului deoparte, deocamdată. Se adaugă apă peste sucul de grepfrut până se obţine o ceaşcă şi un sfert de lichid. Se varsă într-o crăticioarăşi se pune la fiert.

Se ia crăticioara de pe foc şi se adaugă fulgii de ovăz şi untul. Se acoperă vasul pentru 20 de minute. După aceea, se încălzeşte cuptorul la 350 de grade Celsius şi se unge o tavă pentru brioşe. Se combină ingredientele rămase (inclusiv pulpa de grepfrut) într-un castron.

Se amestecă bine şi se pune peste combinaţia sucului de grepfrut. Se pune totul în tava de copt şi se bagă la cuptor pentru 15 – 20 de minute.

Brioşe cu grepfrut

Briose_cu_grepfrut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.