Bors de pui cu smantana

Printeaza

Bors de pui cu smantana din: supa de pui, concentrat de pui, ardei gras, morcov, ceapa, telina, cartof, ou, bors, galbenus, smantana si leustean.

Ingrediente:Bors_de_pui_cu_smantana

  • 800 ml supa de pui
  •  200 ml concentrat de pui, obtinut dintr-un cub de pui
  •  1 ardei gras, taiat fasii
  •  1 morcov, dat pe razatoare
  •  1 ceapa, tocata
  •  1 telina mica, taiata cuburi
  •  1 cartof, dat pe razatoare
  •  1 ou, taiat bucati
  •  1 l bors acru
  •  1 galbenus
  •  200 ml smantana
  •  3 linguri leustean tocat

 

Mod de preparare:

Fierbe carnea de pui intr-un litru de apa cu sare timp de 30 minute, pana cand e bine patrunsa.

Pune legumele in vasul cu puiul fiert si fierbe amestecul inca 20 min.

Apoi adauga bors sau bors deshidratat, dupa gust, si mai lasa pe foc cateva minute.

Amesteca bine galbenusul cu smantana si adauga compozitia la ciorba.

Presara leustean tocat si serveste fierbinte.

Bors de pui cu smantana

Bors_de_pui_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.