Bors de dovlecei cu floare

Printeaza

 Bors de dovlecei cu floare

Ingrediente:Bors de dovlecei cu floare

  • 1 kg dovlecei cu floare
  • 1 1 apă
  • 2 ceşti borş
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstamac
  • 1 ceapă
  • 25 g orez
  • sare
  • verdeaţă
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 linguri smantană

 

Mod de preparare:


Curăţam zarzavatul, îl radem şi îl fier­bem cu ceapa tăiată mărunt. Cand este aproape fiert, adăugăm orezul, apoi do­vleceii. Sărăm. Cînd dovleceii sunt fierţi, adăugăm borşul fierbinte, lăsand să mai dea cateva clocote cu mărar, pătrunjel şi leuştean tocate mărunt, în cantitate mai mare decît la celelalte borşuri.

Dregem borşul cu ou şi cu smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.