Bors cu piept de porc si rasol de vita

Printeaza

Bors cu piept de porc si rasol de vita din: piept de porc, rasol de vita, bors, sfecla, telina, radacina patrunjel, pastarnac, ceapa, morcovi, varza, cartofi, ardei iute, leustean, sare.

Ingrediente:Bors cu piept de porc si rasol de vita

  • 500 g piept de porc
  • 1 rasol de vita
  • 1 l bors
  • 500 g sfecla
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 varza mica
  • 3 cartofi
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Spalati carnea, taiati-o in bucatelel si punneti-o la fiert impreuna cu rasoul, si el spalat in prealabil.

Luati spuma de cateva ori si dup o ora de fiert scoateti rasolul, curatati carnea de pe os si taiati-o in bucatele.

Luaţi spuma de câteva ori şi după o oră de fiert scoateţi rasolul, curăţaţi carnea de pe os şi tăiaţi-o în bucăţele.

Puneţi carnea din nou la fiert împreună cu zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat cubuleţe.

Ceapa căliţi-o 5 minute împreună cu ardeiul iute tocat. Stingeţi cu puţină zeamă şi puneţi prăjeala în oală.

Lăsaţi să fiarbă la foc mic 45 de mi­nute, apoi adlăugaţi borşul, fiert separat, leuştieanul tocat mărunt şi potriviţi de sare.

Se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bors de perisoare din carne de porc

Bors de perisoare din carne de porc

Bors de perisoare din carne de porc din: carne macra, oase, zarzavat, ceapa, smantana, oua, orez, bors, rosii, leustean, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne macră oase pentru zeamă 300 g zarzavat de supă 2 cepe 100 g smântână 2 ouă 60 g orez 1 l borş, sau zeamă de varză roşii sau bulion leuştean […]

 

retete

Borsuri simple si gustoase

Borsuri simple si gustoase: Ciorba de cartofi cu ciuperci, bacon si maghiran O reteta delicioasa de ciorba cu: cartofi, bacon, verdeata, chimen, maghiran, unt, ou, ceapa, usturoi, faina, ciuperci, bors. Ingrediente: 500 g cartofi 200 g bacon 1 legătură de verdeţuri 1/2… Read more » Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare din: carne tocata, zarzavat […]

 

ciorbe

Bors de babic

O reteta delicioasa de ciorba de babic, ceapa rosie, telina, morcov, ardei capia, slanina afumata, orez, cartofi, patrujel, leustean, bors. Ingrediente: 2 cepe roşii 1 ţelină mică 1 morcov mediu 1 ardei capia 100 g slăninuţă afumată 150 g babic 100 g orez 2 cartofi 11 borş pătrunjel şi leuştean sare   Mod de preparare: […]

 

Rasol de vita cu usturoi si tarhon

Bors din rasol de vita cu leustean

Bors din rasol de vita cu leustean din: rasol de vita cu os, morcovi, telina, cepe, radacina patrunjel, ardei, ardei iute, bors, sare, piper boabe, anason, ulei, leustean si taitei.   Ingrediente: 1 rasol de vită cu os (1-2 kg) 2 morcovi 1 ţelină 2 cepe 1 rădăci­nă pătrunjel 2-3 ardei 1 ardei iute 1 l […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.