Rasol cu legume

Printeaza

Rasol cu legume din: carne de vita, morcovi, cartofi, unt, sare.

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 25 g unt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă de zgârciuri şi pieliţe şi se taie cuburi mici. Se pune carnea la fiert în apă rece cu un praf de sare şi se ia spuma ori de câte ori se formează.

Când carnea este aproape fiartă, se adaugă legumele curăţate şi tăiate, în funcţie de preferinţe. Se acoperă cu un capac şi se lasă până se înmoaie legumele.

Mâncarea se serveşte cu unt topit turnat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.