Biftec in stil german

Printeaza

Biftec in stil german din: file de vita, oua, unt, frunze de patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Biftec_in_stil_german

  • 400 g file de vita (muschiulet)
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • frunze de patrunjel si marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se portioneaza, se bate, se pune sare si se prajeste ca sa fie aproape gata. Se pune in forme de o portie. Verdeata se taie marunt. Ouale se bat cu sare, se pune verdeata si se toarna peste carne. Se pune in cuptor si se coace. Se serveste in forma de o portie.

Biftec in stil german

Biftec_in_stil_german

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.