Batoane de cartofi

Printeaza

Batoane de cartofi din: cartofi, faina, patrunjel, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Batoane de cartofi

  • 300 g cartofi
  • 100 g făină
  • pătrunjel verde
  • făină
  • pesmet pentru învelit
  • ulei sau margarină pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se fierb în apă cu sare. Când sunt fierţi se scurg şi se frământă un aluat din cartofi cu 100 g făină, puţină margarină, sare, piper, pătrunjel verde.

Se formează ba­toane, se tăvălesc în făină, pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.