Batoane crocante cu mozzarella

Printeaza

O reteta batoane crocante cu mozzarella din: faina, pesmet, oua, lapte, mozzarella si ulei.

Ingrediente:Batoane crocante cu mozzarella

  • 50 grame faina
  • 200 grame pesmet
  • 2 oua
  • 10 ml lapte
  • 450 grame mozzarellla taiata in fasii groase
  • 200 ml ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca ouale si laptele. In boluri separate pune faina si pesmetul. Tavaleste batoanele de mozzarella prin faina, prin amestecul cu ou si apoi prin pesmet. Mai tavaleste prin oua si psmet.

Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga batoanele de mozzarella. Lasa pe foc timp de 1 – 3 minute pe fiecare parte. Scurge apoi pe servete din hartie. Batoanele crocante cu mozzarella se servesc cu sos de usturoi sau sos picant de tomate.

Batoane crocante cu mozzarella

Batoane crocante cu mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.