Ardei umpluti cu piept de pasare

Printeaza

Ardei umpluti cu piept de pasare

Dezosezi un piept sau doi de pasăre, dai carnea prin maşina de tocat împreună cu 2 cepe. In compoziţia, obţinută pui un pic de piper măcinat.

Separat, căleşti în puţin ulei o ceaşcă de orez cu o ceapă mică dată pe râzătoare, apoi le adaugi peste compoziţia de came şi omogenizezi bine.

Umpli ardeii pe care i-ai spălat şi curăţat în prealabil. Le pui căpăcele de roşii ca să fie mai aspectuoşi şi îi aşezi într-o cratiţă potrivită, apoi torni apă cât să-i acopere şi îi pui să fiarbă la foc mic.

Când încep să clo­cotească, adaugi câteva linguri de ulei.

Când carnea s-a fiert, separat, amesteci 1 lingură de făină cu 1 lin­gură de pastă de roşii şi 1 ceaşcă de apă, iar sosul rezultat îl torni peste ardei. Mai laşi să dea în câteva clocote şi mişti cratiţa din când în când să nu se prindă.

După ce ai luat cratiţa de pe foc, presari pătrunjel sau frunze de ţelină tocate mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.