Ardei umpluti cu pasta de branza si hrean
PrinteazaArdei umpluti cu pasta de branza si hrean din: ardei graşi, telemea, branza dulce, unt, hrean.
- 5 ardei graşi
- 200 g telemea
- 100 g brânză dulce
- 50 g unt
- 1 rădăcină de hrean
Mod de preparare:
Speli ardeii şi îi tai în jumătate, pe lungime, îndepărtezi cotorul cu seminţele, obţinând nişte bărcuţe pe care le vei umple.
Dai telemeaua pe răzătoarea fină şi o amesteci cu brânza dulce şi untul moale, păstrat 1/2 oră la temperatura camerei. Cureţi rădăcina de hrean şi o dai pe răzătoarea mică.
Freci pasta de brânză cu o lingură de lemn şi adaugi hreanul ras. Umpli ardeii cu compoziţia de brânză şi îi păstrezi în frigider cel puţin 1/2 oră, până se întăreşte îi ornezi după imaginaţie şi îi serveşti la o masă festivă, alături de ouă umplute, rulouri de şuncă şi alte aperitive.
Pofta buna!