Ardei graşi umpluţi cu dovlecei şi quinoa

Printeaza

O reteta de ardei grasi umpluti cu dovlecei si quinoa din: ardei grasi, dovlecel, quinoa, feta si patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 ardei grasi rosii
  • 1 dovlecel, taiat in 4 pe lungime apoi taiat in felii subtiri
  • 500 g de quinoa gata pregatita
  • 85 g feta, maruntita bine
  • 1 mana de patrunjel, tocat grosier

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se taie ardeii în jumătate, trecând prin codiţă, şi se înlătură seminţele.

Se aşază ardeii cu partea tăiată în sus într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, se stropesc cu o lingură ulei de măsline şi se asezonează bine. Se dau la cuptor 15 minute.

Intre timp, se încinge o linguriţă ulei de măsline într-o tigaie foarte mică, se adaugă dovlecelul şi se prăjeşte până devine moale.

Se scoate din tigaie şi se amestecă cu quinoa, feta şi pătrunjelul. Se asezonează cu piper.

Se împarte amestecul de quinoa între jumătăţile de ardei, care se dau apoi din nou la cuptor cinci minute pentru a se pătrunde.

Se servesc cu salată verde, dacă îţi place.

Ardei graşi umpluţi cu dovlecei şi quinoa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ardei umpluti cu quinoa
  • dovlecei umpluti cu quinoa

1 comentariu

  1. Vreau si eu din ardeii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.