Aperitiv: Oua umplute

Printeaza

Oua umplute din: oua, mustar, pasta de hrean, maioneza, sare, patrunjel, rosii, salata.

Ingrediente:Oua umplute

  • 5 ouă
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 linguriţe pastă de hrean
  • 2 linguri maioneză
  • sare

Pentru ornat:

  • 1 lingură maioneză
  • pătrunjel proaspăt
  • 3 roşii
  • frunze de salată

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle în apă cu sare. Le laşi 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece.

După ce s-au răcit, le descojeşti şi le tai jumătăţi, pe lung.

Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă. Le combini cu maioneza, muştarul şi cu pasta de hrean. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă.

Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi sferturi de roşii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.