7 Preparate rafinate pentru Craciun

Printeaza

Preparate rafinate pentru Craciun:

Cotlete_de_porc_cu_piure_de_mere_05

Reteta zilei: Cotlete de porc cu piure de mere

Cotlete de porc cu piure de mere din: mere, zahar, apa, otet de mere, ulei de struguri, ceapa, cotlete de porc, sare, piper, unt, ulei de canola. Poate te intereseaza si Cotlet de porc la tigaie cu sos Ingrediente: 2 kg mere, curatate si taiate cuburi 1½ căni de zahăr 3 căni de apă ½ […]

Supa_de_rosii_cu_fructe_de_mare_05

Reteta zilei: Supa de rosii cu fructe de mare

Supa de rosii cu fructe de mare din: file de peste, scoici, creveti, ceapa, fenicul, usturoi, fulgi de ardei rosu, vin alb sec, rosii, supa, ulei de masline, paine frecata cu usturoi.   Ingrediente: 4 fileuri de peste, dupa preferinta. 1 kg scoici 8 creveti, decorticati 1/2 kg scoici fara cochilie ½ ceapa, felii subtiri […]

Pulpa de porc in crusta de miere

Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor in crusta de condimente

Pulpa de porc la cuptor in crusta de condimente din: pulpa de porc, mustar, caise uscate, usturoi, cimbru, rozmarin, fulgi de chili, sare, piper. Poate te intereseaza si Friptura de porc in crusta Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1/4 cană muștar 1/4 cana de caise uscate 3 catei de usturoi 1 lingura cimbru proaspat, […]

Creveti_cu_sos_de_hrean_04

Reteta zilei: Creveti cu sos de hrean

Creveti cu sos de hrean din: condimente, unt, bere, apa, creveti, ketchup, hrean, suc de lamaie, piper cayenne.   Ingrediente pentru creveti: 2 1/2 linguri condimente pentru fructe de mare 3 linguri de unt 1 cana de bere 1 cana cu apa 20-30 creveti, decorticati Ingrediente pentru sos: 6 linguri de ketchup 1/2 lingura de […]

Muschi_de_porc_umplut_cu_bacon_04

Reteta zilei: Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon din: bacon, crema de branza, ardei iute, boia, muschi de porc, zahar brun, sare, piper. Poate te intereseaza si Muschi de porc cu sos de caise si mustar Ingrediente: bacon feliat 180gr cremă de brânză 1 ardei iute, cuburi 1 lingurita boia de ardei 2 muschi de porc, aproximativ […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.