4 cocktailuri pentru Paşte
Printeaza
Retete de cocktailuri pentru paste:
Cocktail cu Amaretto si lichior
Cocktail cu Amaretto si lichior din: amaretto, suc de maracuja, crema de cocos, frisca si cirese. Ingrediente: 30 ml Amaretto 30 ml suc de maracuja 50 ml lichior crema de cocos 10 ml frisca lichida o cireasa maraschino Mod de preparare: In shakerul cu gheata se pun toate ingredientele si se agita. Se strecoara…
Bucataria fara foc: Lapte de migdale
Lapte de migdale din: migdale, curmale, smochine, apa si miere. Ingrediente: 200 g migdale 15 curmale 5 smochine 600 ml apa 2 linguri miere Mod de preparare: Puneţi migdalele la înmuiat de seara până dimineaţa, în apă rece. Puneţi curmalele şi smochinele la înmuiat în alt vas, pentru 5-6 ore, în apă rece. Curăţaţi…
Cocktail cu nectarine
Se decojeste 1/2 pepene galben, se scot samburii si se taie pulpa cuburi. Se decojeste o nectarina coapta, se taie cuburi. Se paseaza pepenele cu nectarine si se introduce in pahare; se orneaza fiecare cu o capsune. Se completeaza cu putin vin spumos. Incoming search terms:cocktail cu suc de rosi si coniac