4 cocktailuri pentru Paşte

Printeaza

 

Retete de cocktailuri pentru paste:

 

Cocktailuri pentru paste

Cocktail cu Amaretto si lichior

Cocktailuri_9Cocktail cu Amaretto si lichior din: amaretto, suc de maracuja, crema de cocos, frisca si cirese. Ingrediente: 30 ml Amaretto 30 ml suc de maracuja 50 ml lichior crema de cocos 10 ml frisca lichida o cireasa maraschino   Mod de preparare: In shakerul cu gheata se pun toate ingredientele si se agita. Se strecoara…

Read more »

Bucataria fara foc: Lapte de migdale

Lapte_de_migdaleLapte de migdale din: migdale, curmale, smochine, apa si miere. Ingrediente: 200 g migdale 15 curmale 5 smochine 600 ml apa 2 linguri miere   Mod de preparare: Puneţi migdalele la înmuiat de seara până dimineaţa, în apă rece. Puneţi curmalele şi smochinele la înmuiat în alt vas, pentru 5-6 ore, în apă rece. Curăţaţi…

Read more »

Cocktail cu nectarine

Cocktail_cu_nectarineSe decojeste 1/2 pepene galben, se scot samburii si se taie pulpa cuburi. Se decojeste o nectarina coapta, se taie cuburi. Se paseaza pepenele cu nectarine si se introduce in pahare; se orneaza fiecare cu o capsune. Se completeaza cu putin vin spumos.     Incoming search terms:cocktail cu suc de rosi si coniac

Read more »

Cocktail de pepene

Cocktail_de_pepeneSe scot samburii de la 2 pepeni galbeni, se decojesc si se paseaza. Se inglobeaza 4 linguri zahar pudra, 300 ml de suc de lamaie si 100 ml suc de portocale. Se oarna intr-un bol si se completeaza cu 500 ml apa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.