Lapte de migdale cu miere

Printeaza

Lapte de migdale cu miere din: migdale, curmale, smochine, apa si miere.

Ingrediente:Lapte_de_migdale

  • 200 g migdale
  • 15 curmale
  • 5 smochine
  • 600 ml apa
  • 2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Puneţi migdalele la înmuiat de seara până dimineaţa, în apă rece. Puneţi curmalele şi smochinele la înmuiat în alt vas, pentru 5-6 ore, în apă rece. Curăţaţi migdalele de pieliţa maronie şi puneţi-le într-un blender, împreună cu apa în care s-au înmuiat curmalele şi smochinele.

Adăugaţi mierea şi 600ml apă. Amestecaţi ingredientele până când migdalele sunt bine mărunţite. Se obţine o băutură spumoasă foarte gustoasă şi energizantă.

Lapte_de_migdale

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.