Zece Retete Gustoase si Rapide

Printeaza

Retete Gustoase si Rapide:

Muschi_de_porc_umplut_cu_mere_caramelizate_10

Reteta zilei: Muschi de porc umplut cu mere caramelizate

Muschi de porc umplut cu mere caramelizate din: unt, zahar brun, scortisoara, mere, muschi de porc, sare, piper, ulei, suc de portocale.   Ingrediente: 1 baton de unt ¼ cana de zahar brun plus 1 lingura scortisoara 2 mere, cuburi 1 bucata muschi de porc sare si piper dupa gust 2 linguri de ulei vegetal […]

Salata_de_couscous_09

Reteta zilei: Salata de couscous

Salata de couscous din: couscous, morcov, telina, ceapa verde, patrunjel, fasole, stafide, otet de mere, ulei de masline, miere, curry, turmeric, piper.   Ingrediente: 2 cani couscous ¾ cana morcov, tocat ¾ cana de telina, tocata 3 cepe verzi , feliate ½ ceasca patrunjel, tocat 1 ceasca fasole ½ ceasca de stafide Ingrediente pentru sos: […]

Supa_minestrone_cu_dovleac_si_salata_creata_07

Reteta zilei: Supa minestrone cu dovleac si salata creata

Supa minestrone cu dovleac si salata creata din: ulei de masline, ceapa, dovleac, usturoi, rozmarin, salata creata, supa de pui, paste, fasole alba, parmezan, sare, piper.   Ingrediente: ¼ ceasca ulei de masline 1 ceapa, tocata ½ dovleac, cuburi 2 catei de usturoi, zdrobit 1 lingurita de rozmarin 1 salata creata 4 cesti supa de […]

Briose_cu_pere_si_alune_07

Reteta zilei: Briose cu pere si alune

Briose cu pere si alune din: pere, unt, zahar, lapte batut, oua, esenta de vanilie, fulgi de ovaz, faina, faina de grau, bicabonat, praf de copt, nucsoara, sare, alune, ciocolata neagra.   Ingrediente: 2 pere 6 linguri unt, topit 2/3 ceasca de zahar 1 cana lapte batut 2 oua, usor batute 1 1/2 lingurite esenta […]

Supa_de_vita_cu_hrisca_si_legume_08

Reteta zilei: Supa de vita cu hrisca si legume

Supa de vita cu hrisca si legume din: apa, hrisca, carne de vita, morcov, ceapa, cartofi, patrunjel, marar, dafin, sare, piper.   Ingrediente: 4 litri apa 1/2 cani hrisca 500gr carne de vita cu os 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 1/4 cesti patrunjel sau marar 3 frunze de dafin Sare si piper, dupa gust […]

Somon_in_sos_teriyaki_cu_sos_de_piersici_09

Reteta zilei: Somon in sos teriyaki cu sos de piersici

Somon in sos teriyaki cu sos de piersici din: sos teriyaki, suc de lamaie, miere, somon, ulei, piersici, porumb, rosie, ardei iute, ceapa rosie, coriandru, sare, piper.   Ingrediente pentru somon teriyaki : 1 lingura sos teriyaki 1 lingura suc de lamaie 1 ½ lingura de miere 4 fileuri de somon 2 linguri de ulei […]

Penne_cu_sos_picant_de_branza_05

Reteta zilei: Penne cu sos picant de branza

Penne cu sos picant de branza din: crema de branza, sos iute, supa de pui, condimente, smantana, piept de pui, penne.   Ingrediente: 250 gr crema de branza ¼ ceasca sos iute ½ cana supa de pui 1 lingura condimente, dupa gust ¾ ceasca smantana 2 cesti piept de pui, tocat 250gr penne   Mod […]

Salata_de_cartofi_cu_linte_07

Reteta zilei: Salata de cartofi cu linte

Salata de cartofi cu linte din: ceapa, cimbru, dafin, linte, sare, piper, cartofi, otet de vin rosu, usturoi, mustar dijon, ulei de masline, capere, castravete acru, praz, patrunjel.   Ingrediente: 2 cepe, tocate 4 crengute de cimbru 1 frunza de dafin 1 cana linte verde Sare si piper 1 kg de cartofi 2 linguri otet […]

Rosii_marinate_10

Reteta zilei: Rosii marinate

Rosii marinate din: rosii, marar, usturoi, apa, zahar, sare, ketchup.   Ingrediente: 10 rosii 1 cana marar 4 catei de usturoi 2 cesti apa fiarta 2 cesti apa fiarta si racita 1 lingura zahar 1 lingura sare 1 cana ketchup   Mod de preparare: Crestai rosiile. Turnati apa fierbinte peste ele, lasati 3 minute, apoi […]

Prajiturele_cu_nuci_curmale_si_fulgi_de_ciocolata_04

Reteta zilei: Prajiturele cu nuci, curmale si fulgi de ciocolata

Prajiturele cu nuci, curmale si fulgi de ciocolata din: nuci, cacao, curmale, sare, esenta de vanilie, apa, fulgi de ciocolata.   Ingrediente: 3 cesti de nuci 5 linguri de cacao 10 curmale un varf de cutit de sare 1 lingura esenta de vanilie 2-3 linguri de apa ¼ ceasca fulgi de ciocolata   Mod de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.